Vivan. Je kan beter ondernémen.

Fish Potato Run

12 september 2015 14:00
Fish Potato Run
Vivan verschijnt a.s. zaterdag met maar liefst 6 teams aan de start van de 25e Fish Potato run!
We starten om 14.00 uur op de haven van Urk.


Om 14.45 uur start de Vivan 4 mijl loop in Tollebeek. Kijk voor meer informatie op www.fishpotatorun.nl
Wij wensen de organisatie en lopers veel succes en vooral een mooie dag toe!

Tijd voor de aangifte!

17 maart 2015 13:57
Tijd voor de aangifte!
Het is weer de tijd om de aangifte inkomstenbelasting over 2014 in te vullen. De aangifte hoeft dit jaar pas op 1 mei te zijn ingediend, in plaats van op de gebruikelijke 1 april. Door deze extra maand kunnen zoveel mogelijk mensen gebruik maken van de vooraf ingevulde aangifte, die sinds 1 maart jl. beschikbaar is. Mocht 1 mei a.s. voor u te snel zijn, dan kunt u bij de Belastingtelefoon uitstel aanvragen tot 1 september. De aangifte kunt u doen met de app “Aangifte 2014” of online op Mijn Belastingdienst met uw DigiD. U kunt ook nog een aangifte op papier indienen. Deze papieren aangifte is te bestellen bij de Belastingtelefoon.
Laatste aangifte omzetbelasting

19 januari 2015 15:12
Laatste aangifte omzetbelasting
De laatste aangifte omzetbelasting wordt door menig ondernemer aangegrepen om nog diverse correcties door te voeren. Meestal betreft dit de correctie voor privégebruik auto.

Tijdens onze werkzaamheden voor onze klanten, waarbij wij veelal de jaarrekening samenstellen, stellen wij ook altijd een recapitulatie van de aangiften omzetbelasting op. Deze recapitulatie leidt over het algemeen tot een suppletie-aangifte omzetbelasting.

Column: Goede voornemens 2015

18 december 2014 09:00
Column: Goede voornemens 2015
Succesvol ondernemen is je plannen en ideeën ten uitvoer brengen.

Regio Netwerkdagen weer een succes!

18 november 2013 10:58
Regio Netwerkdagen weer een succes!
Op 13 en 14 november vonden de Regio Netwerkdagen op Urk weer plaats. De Koningshof bood, diverse ondernemers podium om het bestaande netwerk te verbreden.

Een aantal Agapornis Roseicollies trokken volop de aandacht, wat tevens maar weer eens aangeeft hoe levendig en veelkleurig ons werk kan zijn!


Heeft u ook een vraag die wij voor u kunnen uitvogelen, laat het ons weten. Wij helpen u graag verder.Subsidie Jonge Landbouwers

1 oktober 2013 08:54
Subsidie Jonge Landbouwers

Van 1 oktober t/m 13 december 2013 kunt u een aanvraag indienen voor de subsidieregeling
Jonge Landbouwers voor verschillende landbouwinvesteringen.

Bent u jonger dan 40 jaar en bent u in de afgelopen 3 jaar uw eigen bedrijf begonnen? Heeft u plannen om  binnenkort een investering te doen? Informeer dan eens naar de mogelijkheden subsidieregeling en neem contact op met één van onze adviseurs van uw dichtstbijzijnde Vivan vestiging.


bron: Tips & Advies Landbouw


 Pagina 1 van 8 [01] [02] [03] Oudere items »