Vivan. Je kan beter ondernémen.

Sfeer en cultuur

De kans voor wie hogerop wil

Starter?
Heb jij je studie net afgerond, en sta je klaar voor je eerste baan? Bij Vivan ontvangen we je met open armen! Wij hebben binnen onze drie vestigingen (Kampen, Urk en Emmeloord) verschillende vakgebieden en regelmatig vacatures voor starters. Het is mogelijk, en vaak willen we dat ook graag, dat je naast je werk een deeltijd vervolgopleiding gaat volgen zoals bijvoorbeeld Accountancy AA, Accountancy RA, of een opleiding via één van de beroepsorganisaties. Bij Vivan krijg je alle vrijheid om de richting te kiezen die bij je past.

Ervaren?
Ben jij een professional die al ervaring heeft op accountants- fiscaal of adviesgebied en ben je klaar voor een nieuwe stap in je carrière? Vivan is de kans voor wie hogerop wil!
We kunnen ons voorstellen dat het fijn zou zijn om onze organisatie eerst informeel wat beter te leren kennen. Bel daarom eens naar één van onze vestigingen en we kunnen je meer vertellen of beter nog, je met een collega in contact brengen om gewoon eens even te sparren. Zo leer jij Vivan ook van binnen kennen en kun je bewust kiezen voor een loopbaan bij Vivan!