Vivan. Je kan beter ondernémen.

Onze missie

Samenwerken aan de toekomst

Samenwerken vanuit alle verschillende disciplines, investeren in goed opgeleide mensen, maatschappelijk verantwoord ondernemen en bouwen aan een klantgerichte cultuur zonder vastgeroeste structuren. Vivan accountants -adviseurs werkt nú aan de toekomst. Een flexibele toekomst waarin u als klant profiteert van onze voortdurende vernieuwingen en verbeteringen. Want in ons huidige ondernemersklimaat is verandering de enige constante.

Geen vaste structuur maar juiste cultuur
Wij willen dat onze medewerkers zich goed voelen bij Vivan, en samen invulling geven aan onze kernwaarden. Levendig, stabiel, groei, veelkleurig en diepgeworteld. Noem een van onze kernwaarden en wij delen onze visie graag met u.

Minstens zo belangrijk is het voor ons dat u zich goed voelt bij onze medewerkers. Daarom kijken wij naar de persoon achter de medewerker, en zoeken zo steeds de juiste match. Als organisatie vinden we dit vanzelfsprekend. Wij staan voor onze waarden en uitgangspunten en zorgen samen voor de juiste doorvertaling naar u, onze relatie. 

 

Wat we doen
Onze kracht ligt in het willen en kunnen ontzorgen. Met onze kennis en expertise adviseren wij u en bieden u passende oplossingen op de vraagstukken die leven in uw organisatie. Met als doel, dat u zich kunt focussen op belangrijke zaken en datgene doet wat u het liefste doet, namelijk ondernemen.

Wat willen wij bereiken
Wij richten ons op het behalen van het optimaal voordeel en halen zo het maximale resultaat uit uw onderneming. Wij zijn er voor u om u attent te maken op die nieuwe regeling of het nu gaat om juridische, fiscale of personele vraagstukken, zodat u optimaal profiteert en uw tijd kan spenderen aan de groei van uw eigen onderneming.
 

Niets voor niets luidt onze slogan: Vivan. Je kan beter ondernémen.